Atenció nutricional integral en el pacient geriàtric - Desarrollo Profesional
ESPECIALISTES
Atenció nutricional integral en el pacient geriàtric
Geriatria
Aquest itinerari en línia, dirigit a infermeres especialistes en Geriatria, ofereix una formació completa i actualitzada sobre les cures nutricionals en les persones majors. Amb un enfocament sustentat en l'evidència científica, aquesta proposta formativa permet comprendre la importància de la nutrició com a pilar fonamental en la promoció de la salut, la prevenció de complicacions i la millora de la qualitat de vida en el pacient geriàtric.
Aquesta formació aprofundeix en els diferents aspectes que conformen l'atenció nutricional de la persona major, des de la comprensió dels principis bàsics de la cura alimentària, fins a l'aplicació d'estratègies avançades de valoració i seguiment. A través d'un enfocament integral i aplicat, la infermera aprendrà a identificar les necessitats nutricionals en les diferents etapes i situacions clíniques, comprenent com l'alimentació influeix directament en la salut, funcionalitat i qualitat de vida del pacient geriàtric.
Aquesta formació permet al professional d'infermeria detectar riscos nutricionals, prevenir la malnutrició i dissenyar plans d'alimentació adaptats a les característiques i condicions de cada persona. D'aquesta manera, es reforça la seva capacitat per a oferir cures basades en l'evidència, centrats en la persona i orientats a la promoció de l'autonomia i el benestar integral de les persones majors. Un itinerari essencial per a enfortir la pràctica infermera en l'àmbit geriàtric des d'una perspectiva ètica, humanista i científica.
Mòdul 1
Fonaments de la cura nutricional en la persona gran.
Mòdul 2
Avaluació nutricional en el pacient geriàtric.
Mòdul 3
Recomanacions dietètiques en el pacient gran malalt.
Mòdul 4
Nutrició en el pacient geriàtric en contextos específics.
Aquesta formació aprofundeix en els diferents aspectes que conformen l'atenció nutricional de la persona major, des de la comprensió dels principis bàsics de la cura alimentària, fins a l'aplicació d'estratègies avançades de valoració i seguiment. A través d'un enfocament integral i aplicat, la infermera aprendrà a identificar les necessitats nutricionals en les diferents etapes i situacions clíniques, comprenent com l'alimentació influeix directament en la salut, funcionalitat i qualitat de vida del pacient geriàtric.
Aquesta formació permet al professional d'infermeria detectar riscos nutricionals, prevenir la malnutrició i dissenyar plans d'alimentació adaptats a les característiques i condicions de cada persona. D'aquesta manera, es reforça la seva capacitat per a oferir cures basades en l'evidència, centrats en la persona i orientats a la promoció de l'autonomia i el benestar integral de les persones majors. Un itinerari essencial per a enfortir la pràctica infermera en l'àmbit geriàtric des d'una perspectiva ètica, humanista i científica.
Mòdul 1
Fonaments de la cura nutricional en la persona gran.
Mòdul 2
Avaluació nutricional en el pacient geriàtric.
Mòdul 3
Recomanacions dietètiques en el pacient gran malalt.
Mòdul 4
Nutrició en el pacient geriàtric en contextos específics.
HORES ECTS
100
4
09/12/2025 al 10/02/2026
Gratuït
Online
UCLM
Inscriu-te
HORES ECTS
100
4
09/12/2025 al 10/02/2026
Gratuït
Online
UCLM
Inscriu-te
Geriatria
Aquest itinerari en línia, dirigit a infermeres especialistes en Geriatria, ofereix una formació completa i actualitzada sobre les cures nutricionals en les persones majors. Amb un enfocament sustentat en l'evidència científica, aquesta proposta formativa permet comprendre la importància de la nutrició com a pilar fonamental en la promoció de la salut, la prevenció de complicacions i la millora de la qualitat de vida en el pacient geriàtric.
Aquesta formació aprofundeix en els diferents aspectes que conformen l'atenció nutricional de la persona major, des de la comprensió dels principis bàsics de la cura alimentària, fins a l'aplicació d'estratègies avançades de valoració i seguiment. A través d'un enfocament integral i aplicat, la infermera aprendrà a identificar les necessitats nutricionals en les diferents etapes i situacions clíniques, comprenent com l'alimentació influeix directament en la salut, funcionalitat i qualitat de vida del pacient geriàtric.
Aquesta formació permet al professional d'infermeria detectar riscos nutricionals, prevenir la malnutrició i dissenyar plans d'alimentació adaptats a les característiques i condicions de cada persona. D'aquesta manera, es reforça la seva capacitat per a oferir cures basades en l'evidència, centrats en la persona i orientats a la promoció de l'autonomia i el benestar integral de les persones majors. Un itinerari essencial per a enfortir la pràctica infermera en l'àmbit geriàtric des d'una perspectiva ètica, humanista i científica.
Mòdul 1
Fonaments de la cura nutricional en la persona gran.
Mòdul 2
Avaluació nutricional en el pacient geriàtric.
Mòdul 3
Recomanacions dietètiques en el pacient gran malalt.
Mòdul 4
Nutrició en el pacient geriàtric en contextos específics.
Aquesta formació aprofundeix en els diferents aspectes que conformen l'atenció nutricional de la persona major, des de la comprensió dels principis bàsics de la cura alimentària, fins a l'aplicació d'estratègies avançades de valoració i seguiment. A través d'un enfocament integral i aplicat, la infermera aprendrà a identificar les necessitats nutricionals en les diferents etapes i situacions clíniques, comprenent com l'alimentació influeix directament en la salut, funcionalitat i qualitat de vida del pacient geriàtric.
Aquesta formació permet al professional d'infermeria detectar riscos nutricionals, prevenir la malnutrició i dissenyar plans d'alimentació adaptats a les característiques i condicions de cada persona. D'aquesta manera, es reforça la seva capacitat per a oferir cures basades en l'evidència, centrats en la persona i orientats a la promoció de l'autonomia i el benestar integral de les persones majors. Un itinerari essencial per a enfortir la pràctica infermera en l'àmbit geriàtric des d'una perspectiva ètica, humanista i científica.
Mòdul 1
Fonaments de la cura nutricional en la persona gran.
Mòdul 2
Avaluació nutricional en el pacient geriàtric.
Mòdul 3
Recomanacions dietètiques en el pacient gran malalt.
Mòdul 4
Nutrició en el pacient geriàtric en contextos específics.